Letos bude legendární Ježek Sonic hlásit svůj velký návrat. Nejenže se na konci roku dočkáme třetího celovečeráku, ale už za pár měsíců bude premiérovat seriálový spin-off jménem Knuckles, který se zaměří na Sonicova slavného červeného kámoše. Na světě už máme i první oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

I přestože Sonic (Ben Schwartz) se v seriálu evidentně objeví také, hlavní postavou se tentokrát stane Knuckles (Idris Elba), který se v původní herní sérii poprvé objevil v roce 1994, přesněji v dílu Sonic the Hedgehog 3, kde spolupracuje s proradným doktorem Robotnikem. 

Navracející se starou známou tváří bude v seriálu také šerif Wade Whipple (Adam Pally), kterého Knuckles přijme jako svého učně, aby z něj vytrénoval mocného bojovníka. Trailer také odhaluje potenciálního hlavního záporáka a bývalého sluhu Robotnika (Jim Carrey), kterého si zahraje Rory McCann (Hra o trůny). Ten nyní touží dostat Knuckles do svých pařátů.

Chystaný seriál by se měl skládat z šesti epizod, kromě Sonica můžeme také počítat s návratem Maddie Wachowski (Tika Sumpter) a Tailse (Colleen O’Shaughnessey). Děj by se měl odehrávat mezi druhým a chystaným třetím filmem, kterého se dočkáme 26. 12. 2024. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou seriálu se stal John Whittington, který se podílel na tvorbě scénáře Ježka Sonica 2 (2022). Úlohu showrunnera s ním sdílí i Toby Ascher, který jako producent dohlížel na tvorbu obou předchozích filmů. O režii se postarali Carol Banker a Brandon Trost.

Dále hrají Christopher Lloyd, Ellie Taylor, Julian Barratt, Edi Patterson, Rob Huebel a Paul Scheer.

Na službě Paramount+ bude seriál uveden 26. 4. 2024, u nás by ho měl nabídnout SkyShowtime.