Akčních filmů o drsných zabijácích, kteří veškeré své soky zabíjejí se stylem, už máme mraky. Ovšem ani Thajsko nechce zůstat pozadu. Už brzy bude uveden snímek jménem Kitty The Killer, ve kterém si posvítíme na pěkně nebezpečná „koťata“. Venku máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh bude vyprávět o špionážní organizaci jménem The Agency, která má ve svých řadách špičkové profesionální vražedkyně „Koťata“, jež na první pohled vypadají jako nevinné školačky. Jejich úkolem je především za organizaci dělat veškerou špinavou práci. Jejich mentor Keng (Somchai Kemglad), taktéž známý jako Šedý lišák, je však jednoho dne organizací zrazen. Proto se následně setkává s Charliem (Denkhun Ngamnet), zcela normálním a prostým pojišťovákem, který o nějakých zabijácích ví houbelec. A právě na toho čeká krutý a náročný trénink, aby se z něho mohl stát nový Šedý lišák. 

O scénář a režii se postaral filmař Lee Thongkham, který má za sebou snímky jako The Maid (2020) a Jezero (2022).

Dále se ve snímku objeví herci jako Ploypailin Thangprapaporn, Nara Aniwat, Sutina Laoamnuaichai, Vithaya Pansringarm a Keetapat Pongrue.

Snímek bude uveden na VOD 7. 5. 2024.