Talentovaný britský režisér Matthew Vaughn nám v roce 2010 nadělil zábavou a řádně ulítlou akční jízdu Kick-Ass, ve které se v hlavních rolích představili Aaron Taylor-Johnson a Chloë Grace Moretz. O žádnou podívanou pro děti se ale rozhodně nejednalo, ve filmu lítaly vzduchem jak nejrůznější vulgarismy, tak i krvavé kusy těl. Podobně na tom bylo i následné pokračování z roku 2013, kde už však Vaughn působil pouze jako jeden z producentů.

A pokud už dlouho prahnete po dalším filmu, tak pro vás máme skvělou zprávu. Právě Vaughn se objevil na jednom z panelů víkendového Comic-Conu v New Yorku, kde na třetí snímek lákal. 

A pokud jste si mysleli, že už předešlé dva díly byly náležitě šílenými jízdami, tak chystaný titul to podle všeho posune na zcela jinou úroveň. Vaughn sdělil, že třetí film bude opravdu naprosto šílený. A to do takové míry, že počítá s nějakými těmi žalobami. Podle filmaře musí snímek dostát slavnému jménu série Kick-Ass, což znamená, že musí předešlé filmy překonat.

Detaily o příběhu zatím neznáme, ale podle všeho se bude jednat o samostatný film s novým obsazením. Je ale možné, že se bude i nadále odehrávat ve stejném univerzu, v němž se nacházejí i předešlé tituly, tudíž Taylor-Johnson a Moretz by se ve filmu klidně mohli ještě objevit. 

Scénář k filmu by měl být podle všeho dokončený, tudíž jakmile skončí stávka herců, může se začít pořádně sestavovat obsazení.

Zatím ale není známo, zda se otěží režie ujme sám Vaughn, protože ten už chystá další díl Kingsmanů. Spíše se tudíž přikláníme k variantě, že pro třetí Kick-Ass zůstane v pozici jednoho z producentů. Což je poměrně škoda, ale i tak budeme doufat, že se ze snímku vyklube parádní podívaná se vším všudy.