Jednou z největších filmových událostí roku 2026 budou nejenom nový Avengers, ale také další celovečerák od legendárního Stevena Spielberga, se kterým by se měl slavný režisér vrátit mezi mimozemšťany.

Server Deadline hlásí, že k filmu by se mohl připojit slavný britský herec Colin Firth, jehož můžeme znát ze slavných romantických komedií jako Deník Bridget Jonesové (2001) a Láska nebeská (2003), dále také z oscarového dramatu Králova řeč (2010) a filmové série Kingsman.

Herec zatím o účinkování ve filmu pouze jedná, oficiálně se k němu tudíž ještě nepřipojil. To by se ovšem mohlo v následujících dnech či týdnech změnit. Bylo by to poprvé, co by britský herec a Spielberg spolupracovali.

K filmu už je každopádně upsaná sympatická Emily Blunt (Oppenheimer), která má ztvárnit jednu z hlavních rolí. Snímek by podle všeho měl nést název The Dish.

Snímek uvede studio Universal Pictures, scénář zas zpracoval režisérův dlouholetý spolupracovník David Koepp (Jurský park, Indiana Jones a Království křišťálové lebky). Tak se necháme překvapit, kdo další se ještě k tajemnému projektu slavného režiséra připojí.

Snímek má dorazit do kin 15. 5. 2026.