Hned na začátku příštího měsíce uvede Netflix ulítle vyhlížející hororovou komedii jménem Kdo se v tobě skrývá, jejíž trailer vypadá jak něco od studia A24. Přesvědčit se o tom můžete výše.

Příběh se zaměří na skupinku mladých přátel z vysoké školy, kteří se sejdou na předsvatební akci. Na místo však dorazí i nečekaný host (David Thompson), který s sebou přinese tajemný kufřík. Ten obsahuje ještě tajemnější hru, která si posvítí na dlouho skrývaná tajemství, touhy a zášť.

Mezi přítomnými jsou úzkostlivá Shelby (Brittany O'Grady), její nevšímavý přítel Cyrus (James Morosini) influencerka Nikki (Alycia Debnam-Carey), okouzlující ženich Reuben (Devon Terrell), klučina Dennis (Gavin Leatherwood), umělkyně Brooke (Reina Hardesty) a spirituálně založená Maya (Nina Bloomgarden). Na ty všechny čeká náležitě šílená psychologická noční můra. Tohle nevypadá vůbec špatně. I recenze jsou zatím převážně pozitivní. 

O scénář a režii se postaral Greg Jardin, který má za sebou řadu krátkometrážních filmů a hudebních klipů, nadcházející snímek bude jeho celovečerním debutem.

Dále se ještě ve snímku objeví herci jako Madison Davenport, Dana Millican a Tommy Hestmark.

Na Netflixu od 4. 10. 2024.