Když Disney odkoupil studio 20th Century Fox, které stálo za výrobou hraných X-Menů, bylo jasné, že dobrodružství mutantů s nadpřirozenými schopnostmi se eventuálně přesune i do MCU světa. Je ovšem stále otázkou, v jaké to bude podobě. Fandové se taktéž dohadují o tom, kdo by měl ztvárnit příštího Wolverina, jednoho z nejvíce ikonických marvelovských hrdinů, jehož v minulosti napříč mnoha filmy hrál Hugh Jackman. Ten se ale s rolí patrně nadobro rozloučil v parádním a netradičním superhrdinském snímku Logan z roku 2017. Se dvěma tipy na příštího představitele přišel i režisér Matthew Vaughn, tvůrce filmu X-Men: První třída, který je (oprávněně) považován za jeden z nejlepších dílů o komiksových mutantech. 

V rozhovoru pro ComicBook Vaughn sdělil, že jeho přední dvě volby pro příštího Wolverina jsou herci Aaron Taylor-Johnson a Taron Egerton. Oba dva by podle režiséra byli v roli úžasní. Kromě toho také řekl, že by se mu hodně zamlouval i Tom Hardy, ale ten už je prý pro roli poměrně moc starý. Nutno podotknout, že Hugh Jackman hrál poprvé v roce 2000 Wolverina jako dvaatřicetiletý, Hardy však před pár měsíci oslavil své čtyřiačtyřicáté narozeniny. Taylor-Johnson a Egerton jsou však oba mladí třicátníci, kterým se během minulého desetiletí rozjela poměrně slušná herecká kariéra. Vaughn navíc s oběma herci spolupracoval, Aaron Taylor-Johnson byl hlavním hrdinou v režisérově ujeté akční komedii Kick-Ass, která v podstatě rozjela hercovu kariéru na plné obrátky, a Taron Egerton je zas hlavním hrdinou ve Vaughnově trilogii Kingsman

Z jednoho určitého důvodu je ale jasné, že Aaron Taylor-Johnson se příštím Wolverinem určitě nestane. Uhádnete ho? Přesně tak, herec se totiž v MCU světe již objevil.Avengers: Age of Ultron ztvárnil bleskurychlého Quicksilvera, dvojče Wandy Maximoff. Egerton má tudíž mnohem větší šance, ovšem všechno nakonec bude záležet na Disneym a Marvelu. A kdo by se líbil vám v roli regenerujícího se rosomáka?