Už nějaký čas víme, že Netflix připravuje zbrusu nový seriál jménem Kaos, ve kterém se nám Jeff Goldblum představí jako všemocný olympský král Zeus. A streamovací služba se nedávno pochlubila první upoutávkou, na kterou se můžete podívat výše.

Zeus si dlouho užíval svého postavení krále všech bohů. Dokud se neprobudí a neobjeví vrásku na čele. A rázem se začne dostavovat paranoia. Zeus je přesvědčen, že se jeho pád blíží. Do toho všeho navíc jeho kdysi spolehlivý bratr Hádes (David Thewlis), bůh podsvětí, tajně ztrácí kontrolu nad svou temnou říší. Pak je tu Hera (Janet McTeer), Královna bohů, která vládne nejenom nad Zemí, ale svým vlastním a jedinečným způsobem i nad svým božským manželem. Její moc a svoboda jsou však ohroženy Diovou vzrůstající paranoiou a je nucena jednat.

A aby toho nebylo málo, tak Diův vzpurný syn Dionýsos (Nabhaan Rizwan) se zcela vymkl kontrole. Ve stejnou dobu se ve světě smrtelníků objeví šest hrdinů, mezi kterými je určité tajemné pouto. Všichni jsou také součástí pradávného proroctví. Odhalí pravdu o bozích a o tom, co vlastně dělají lidem? A pokud ano, dokážou je vůbec zastavit? 

Tvůrkyní a hlavní scenáristkou se stala Charlie Covell, která psala pro slavný seriál The End of the F***ing World (2017). O režii jednotlivých epizod se postarali Georgi Banks-Davies a Runyararo Mapfumo.

Dále se nám v seriálu představí Cliff Curtis, Killian Scott, Misia Butler, Leila Farzad, Rakie Ayola a Stanley Townsend.

Netflix by měl seriál uvést někdy během léta.