Za rok by se k nám mělo dovalit pokračování hororové popocornovy jménem M3GAN, ve které bude titulní robotická panenka zase náležitě řádit. A server Deadline hlásí, že připravovaný snímek začíná nabírat na palubu nové herecké tváře.

K filmu se tak připojila ukrajinská herečka Ivanna Sachno, představitelka Shin Hati z loňského Star Wars seriálu Ahsoka (2023). Dále si zahrála v komedii Špión, který mi dal kopačky (2018) a akčňáku Pacific Rim: Povstání (2018). Zatím není známo, koho přesně si v M3GAN 2.0 zahraje, podle serveru ale půjde o významnou roli. 

Z komerčního hlediska si první film vedl skvěle, z rozpočtu 12 milionů dolarů se mu celosvětově podařilo utržit až 181 mega. Příběh se zaměřil na panenku v životní velikosti s vyspělou umělou inteligencí jménem M3GAN, kterou pro svou neteř Cady (Violet McGraw) vytvoří brilantní vynálezkyně Gemma (Allison Williams). Zprvu to vypadá, že vše půjde skvěle, ale stále se jedná o pouhý prototyp, u kterého se může ledacos strašlivě zvrtnout. Což se také stane.

O dějové lince chystané dvojky zatím nic nevíme, počítat ale můžeme s návratem jak Violet McGraw, tak i Allison Williams.

Scénář si opět vzala pod palec Akela Cooper, která napsala i jedničku. Pracovat by na něm měl i režisér Gerard Johnstone, který druhý díl zřejmě natočí. Jako producenti jsou k filmu opět upsaní James Wan a Jason Blum.

Oficiální premiéra je stanovená na 16. 5. 2025.