Legendární Clint Eastwood, který na konci příštího měsíce oslaví své 94. narozeniny, nám někdy v budoucnu nadělí svůj hvězdně obsazený a zřejmě i úplně poslední snímek jménem Juror #2. A server Variety nyní hlásí, že nedávno konečně padla poslední klapka, tudíž snímek může zamířit do postprodukce. Podle zdrojů zmíněného serveru už určité sekvence z filmu zhlédli představitelé studia Warner Bros., kteří jsou údajně z Eastwoodova nejnovějšího díla nadšení.

Stále je ale otázkou, kdy přesně se filmu dočkáme. Při troše štěstí by to mohlo být ještě během letoška, ale je možné, že Warneři se rozhodnout film uvést až někdy během příštího roku. Ať už to bude jakkoliv, stále platí, že Juror #2 bude zřejmě úplně posledním filmem, který Eastwood hodlá natočit. 

Snímek by měl být thrillerem, který se zaměří na soudního porotce jménem Justin Kemp (Nicholas Hoult). Ten se jednoho dne zúčastní procesu s případem autonehody, při níž zemřel jeden člověk. Následně si ale uvědomí, že skutečným pachatelem, který autonehodu způsobil, byl zřejmě on sám.

Pokusí se tak dostat ven z bryndy nevinného člověka, který čelí trestu odnětí svobody, aniž by na sebe uvrhl podezření, v rámci toho se také pokusí za sebou zamést všechny stopy. 

Kromě Houlta se ve filmu objeví další známé tváře, například Toni Collette (Děsivé dědictví), Zoey Deutch (Zombieland: Rána jistoty), Kiefer Sutherland (24 hodin) a J.K. Simmons (Válka zítřka).

O scénář se postaral Jonathan Abrams. Dále hrají Gabriel Basso, Leslie Bibb, KateLynn E. Newberry, Rachel Walters, Chris Messina, Amy Aquino, Cedric Yarbrough, Adrienne C. Moore, Drew Scheid, Hedy Nasser, Chikako Fukuyama a Jason Coviello.