V půlce letošního jara padla poslední klapka chystaného thrilleru jménem Juror #2, který bude dalším filmem legendárního Clinta Eastwooda. Ale i přestože produkce je už několik měsíců u konce, na film si zřejmě budeme muset počkat až do roku 2025. Alespoň to vychází ze zdrojů Claytona Davise ze serveru Variety, zároveň ale připouští, že by se to mohlo ještě změnit. Zatím to ale vypadá, že Eastwoodův „poslední“ film dorazí do kin až v příštím roce.

Zajímavé jsou také informace, se kterými před nějakým časem přišel server World of Reel. Juror #2 je už delší dobu označován jako finálový snímek, který Eastwood ve své kariéře natočí, nicméně zmíněný server uvádí, že to nemusí být pravda. Jelikož je čtyřiadevadesátiletý filmař a herec velkým workoholikem, tak už údajně pročítá další scénář k případnému dalšímu filmu. Podle serveru si natáčení chystaného thrilleru velice užil a rád by pokračoval dál. Tak uvidíme, zda se to nakonec potvrdí. 

Film by se měl zaměřit na soudního porotce jménem Justin Kemp (Nicholas Hoult). Ten se jednoho dne zúčastní procesu s případem autonehody, při níž zemřel jeden člověk. Následně si ale uvědomí, že skutečným pachatelem, který autonehodu způsobil, byl zřejmě on sám. Pokusí se tak dostat ven z bryndy nevinného člověka, který čelí trestu odnětí svobody, aniž by na sebe uvrhl podezření, v rámci toho se také pokusí za sebou zamést všechny stopy.

Mezi další známé herce, kteří se ve filmu objeví, patří Toni Collette (Děsivé dědictví), Zoey Deutch (Zombieland: Rána jistoty), Kiefer Sutherland (24 hodin) a J.K. Simmons (Válka zítřka).

Eastwood se postaral o režii, scénář si vzal na starost Jonathan A. Abrams, pro něhož bude film celovečerním debutem.

Dále se ve snímku objeví herci jako Gabriel Basso, Leslie Bibb, KateLynn E. Newberry, Rachel Walters, Chris Messina, Amy Aquino, Cedric Yarbrough, Adrienne C. Moore, Drew Scheid, Hedy Nasser, Chikako Fukuyama a Jason Coviello.