Ještě před rokem 2017 byl Jordan Peele znám především jako herec a komik z úspěšného skečového pořadu Key & Peele, ve kterém spolu s ním účinkoval ještě Keegan-Michael Key. Pak ale Peele se svým povedeným horůrkem Uteč, který byl jeho režijním debutem, dokázal, že mu to jde i za kamerou. Pak následovaly ještě filmové tituly My (2019) a Nene (2023), které se opět nesly v hororovém duchu.

Co kdyby se ale Peele rozhodl pro menší změnu a zkusil by natočit něco ze světa komiksu? Inu, nepředstavitelné to určitě není, protože právě toho se týkají nové zvěsti, s nimiž přišel známý insider Jeff Sneider. Ten uvedl, že Jordan Peele se nedávno sešel s představili Marvelu, aby si s nimi promluvil o jednom z jejich chystaných filmů. Je snad možné, že mu budou svěřeny do rukou režisérské otěže? To holt uvidíme, vzhledem k jeho dosavadní filmografii by ale určitě šlo o velice zajímavou změnu v žánru. 

Peele měl každopádně jednat o filmu, nikoliv o seriálu. Připomeneme, že stále nevíme, kdo vlastně natočí čtvrtého Spider-Mana s Tomem Hollandem. Ve hře je hned několik slavných filmařů, ale stále ještě nebyl nikdo oficiálně vybrán.

A nebo se snad dočkáme filmu o Midnight Sons, týmu známých komiksových postav, do něhož patří třeba Ghost Rider, Blade a Morbius? Snad se odpovědí dočkáme brzy, je také možné, že z toho nakonec nic nebude a Peele se bude dál věnovat jiným projektům. 

Už od loňského roku víme, že filmař připravuje svůj čtvrtý celovečerák, jehož výrobu však pozastavily tehdejší stávky herců a scenáristů. Universal proto následně odstranil snímek ze svého kalendáře premiér pro letošní rok, zřejmě se ho tak dočkáme až o něco později.