Jak už možná doslova každý na světě ví, Johnny Depp před nějakou dobou uspěl v soudním procesu proti své bývalé manželce Amber Heard. Slavný herec ji zažaloval na základě článku, ve kterém vypověděla, že se z jeho strany stala obětí domácího násilí. V rámci samotného rozsudku bylo Deppovi nakonec přiznáno odškodnění ve výši 10,35 milionů dolarů. Původních 5 milionů dolarů jako trestní odškodné soudce stáhl na 350 000 dolarů, jelikož to je maximální limit ve Virginii. Heardové byla zas přiznána protižaloba ve výši 2 milionů dolarů. Porota taktéž rozhodla, že herečka není obětí násilných činů. Depp si tak momentálně konečně užívá chvíli klidu, v rámci čehož se tak rozhodl zaměřit se na svůj účet na TikToku. Je na něm zatím pouze jedno video, ovšem už teď jeho profil sleduje před 12 a půl milionů lidí. Na samotné video se můžete podívat níže.

Třicetisekundové video herec vytvořil jako poděkování veškerým fanouškům, kteří ho během celé výše zmíněné kauzy podporovali. Ve videu se tak nachází nejenom sám Depp, který píše na psacím stroji a skládá svou muziku, ale i hromada jeho podporovatelů. Depp tak k příspěvku napsal následující:

,,Všem mým nejcennějším, nejvěrnějším a neochvějným příznivcům. Byli jsme spolu všude, všechno jsme spolu viděli. Šli jsme společně stejnou cestou. Společně jsme udělali správnou věc. A to jen proto, že vám na tom záleželo. A teď se všichni posuneme vpřed. Jako vždy jste všichni mými zaměstnavateli a znovu vám nepoděkuji jinak než pouhým poděkováním. Takže děkuji. S láskou a úctou, JD.“

Na Deppovo video však také zareagovala Cathy Russon, tisková mluvčí herečky Amber Heard, která v rámci hercova videa zveřejnila svůj vlastní příspěvek na Twitteru. V něm Russon prohlásila následující:

„Jak Johnny Depp tvrdí, že se posune ‚vpřed‘, práva žen se zas posouvají zpět. Poselství soudního verdiktu obětem domácího násilí zní... bát se vystoupit a promluvit."

I přestože Johnny Depp si zatím může oddechnout, věci pro něho ještě stále nekončí. Herec se totiž do soudní síně vrátí kvůli obvinění Grega Brookse, jednoho ze členů filmového štábu pro snímek Město lží, který ho obvinil z napadení. Stejně tak vyšlo najevo, že Amber Heard se chystá proti soudnímu rozhodnutí odvolat. Jak se budou věci vyvíjet? To se budeme muset nechat překvapit.