Jessica Alba, hvězda z filmů jako Sin City - město hříchu (2005) a Fantastická čtyřka (2005), se už několik let v žádném velkém titulu neobjevila. Už příští měsíc s ní ale Netflix uvede nový akční thriller jménem Trigger Warning, který má na světě první fotky. Prohlédnout si je můžete níže. V brzké době bychom se také mohli dočkat i oficiálního traileru.

V chystaném snímku si herečka zahraje členku speciálních jednotek Parkerovou, která působí v aktivní službě v zámoří. Následně ji ale zavolají zpět do jejího rodného města s tragickou zprávou, že její otec náhle zemřel. Z Parkerové je nyní majitelka rodinného baru, která se znovu setká se svým bývalým přítelem Jessem (Mark Webber), jeho vznětlivým bratrem Elvisem (Jake Weary) a jejich mocným otcem senátorem Swannem (Anthony Michael Hall). V rámci toho se snaží zjistit, co se vlastně jejímu tátovi stalo. 

Její pátrání se samozřejmě náležitě zkomplikuje poté, co se proti ní postaví nebezpečný gang, který v jejím rodném městě páchá neplechu. Naše hrdinka si tak nebude vůbec jistá, komu může vlastně věřit.

Ale jelikož za sebou má speciální výcvik komanda, brzy dokáže, že sama představuje sílu, kterou není radno podceňovat. Při hledání pravdy se tak snaží dát veškeré věci do pořádku. Jakožto spojenci se k ní připojí ještě hacker Spider (Tone Bell) a místní dealer Mike (Gabriel Basso). 

O režii se postarala filmařka Mouly Surya, která za sebou má dramata O čem nemluví, když mluví o lásce (2013) a Marlina, vražedkyně ve čtyřech aktech (2017). Tak uvidíme, jak si poradila s akčním žánrem. Na scénáři pracovali John Brancato, Josh Olson a Halley Gross.

Na Netflixu od 21. 6. 2024.