Filmař William Gilbey, který nám se svým režisérským bratrem Julianem nadělil snímky jako Příběh gangstera: Nástup k moci (2007) a Není kam utéct (2011), na konci letošního dubna uvede svůj akční thriller jménem Jericho Ridge. Výše si můžete pustit oficiální trailer.

Příběh se bude točit kolem policistky Tabby Temple (Nikki Amuka-Bird), na kterou čeká pěkně divoká noc. Zatímco jsou kolegové od policie na hlídce, její odlehlá šerifská kancelář se stane terčem po zuby ozbrojených útočníků, kteří pocházejí z nebezpečného drogového kartelu. Z celé situace se vyklube jedna velká past, ze které policistka jen tak neuteče. Tabby se tak ocitá v zoufalém obležení, při němž bude muset bojovat nejenom o svůj život, ale i život svého syna. 

Will Gilbey se postaral jak o režii, tak i o scénář. Jako scenárista také pracoval na titulech jako Plastic (2014) a Příběh gangstera: Marbella (2019).

Dále se ve snímku objeví herci jako Olivia Chenery, Philipp Christopher, Aidan Kelly, Simon Kunz, Solly McLeod, Zack Morrison, Chris Reilly, Michael Socha a Alex Tate.

Snímek bude uveden na VOD 29. 4. 2024.