V rámci akce Tudum nám Netflix také představil trailer na akční thriller jménem The Mother, ve kterém se v hlavní roli představí Jennifer Lopez. Podívat se na něj můžete výše.

Lopez se ve snímku objeví v roli extrémně smrtící vražedkyně, která je zároveň matkou. Svou dceru ale musela kvůli své nebezpečné profesi opustit. Po stopách jí jde totiž hromada lidí, kteří ji chtějí vidět mrtvou. A zkušená vražedkyně si moc dobře uvědomuje, že její dítě by s ní nikdy nemělo normální a klidný život. Proto se rozhodne žít v izolaci, přesto ale počítá s tím, že její nepřátelé si pro ni mohou přijít každou chvílí. Nezapomíná proto pravidelně trénovat a cvičit, aby nevyšla z formy. Tento v rámci možností poklidný život ale jednoho dne skončí. 

Naše hrdinka se dozví, že skupinka ozbrojenců začne ohrožovat život její dcery, proto je následně nucená vyjít ze svého úkrytu, aby ji zachránila. Problém však tkví v tom, že přesně s tím patrně filmoví padouši počítali. Aby mohli schopnou vražedkyni vylákat ze svého útočiště, rozhodli se vystopovat člověka, který jí je nejdražší. Matka a její dcera se tak společně vydávají na extrémně nebezpečnou cestu, jejíž cíl však pořádně není jasný. Budou muset utíkat do konce života? Nebo se svým pronásledovatelům postaví a ukončí tento léta trvající hon jednou provždy? Ale je něco takového vůbec možné? 

O režii se postarala novozélandská filmařka Niki Caro, která je například zodpovědná za velice povedené drama Pán velryb z roku 2002. Dále se ve snímku objeví herci jako Gael García Bernal, Joseph Fiennes, Omari Hardwick, Paul Raci, Yvonne Senat Jones, Jesse Garcia a Lucy Paez.

Filmu se dočkáme někdy na konci jara roku 2023.