Možná i vy jste jakožto milovníci řecké mytologie se zaujetím vyhlíželi seriál Kaos, ve kterém se nám bájní bohové a hrdinové představili v moderním kabátku 21. století. Pokud se však řadíte mezi ty, kterým se seriál líbil, přičemž byste ocenili další nálož, tak pro vás máme smutnou zprávou.

Netflix nakonec seriál pro druhou řadu neobnoví, rozhodl se ho tak zaříznout po pouhé první sezóně. Což vlastně zrovna u něho příliš překvapivé není. Po svém vydání na konci srpna se seriál čtyři týdny držel v TOP 10 nejsledovanějších anglicky mluvených sérií, i tak ale byla celková sledovanost na standardy Netflixu spíše průměrná. Určitě tomu nepomohlo ani to, že celkové reakce byly poměrně rozporuplné.

O zrušení seriálu na svém Instagramu informovala i herečka Aurora Perrineau, která zde ztvárnila postavu Riddy. Z jejího příspěvku je více než zřejmé, že ji zrušení náležitě mrzí. Uvidíme, zda se tvůrci nerozhodnou zkusit seriál nabídnout jiné platformě nebo studiu, aby mohl dál pokračovat, ale zatím to tak nevypadá. 

Tvůrkyní a hlavní scenáristkou se stala Charlie Covell, která psala pro slavný seriál The End of the F***ing World (2017). O režii jednotlivých epizod se postarali Georgi Banks-Davies a Runyararo Mapfumo.

Kromě Jeffa Goldbluma, který zde ztvárnil všemocného Dia, a výše zmíněné herečky se v seriálu ještě objevili Debi Mazar, Fady Elsayed, David Thewlis, Peter Polycarpou, Cliff Curtis, Janet McTeer, Kurt Egyiawan, Killian Scott, Stanley Townsend, Cathy Tyson a další.