Služba HBO Max (brzy už jen Max) nám za necelý měsíc nadělí snímek Turtles All the Way Down (Jedna želva za druhou), který bude vycházet ze stejnojmenného bestselleru od Johna Greena (Hvězdy nám nepřály). Ten se při psaní inspiroval svými vlastními zkušenostmi s mentální poruchou. V hlavní roli se představí americká herečka Isabela Merced (Madam Web). Platforma nedávno vydala také oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavní protagonistkou se stává sedmnáctiletá Aza Holmes (Merced), která se snaží být dobrou dcerou, fajn kamarádkou a vzornou studentkou. Nicméně to všechno ale komplikuje obsedantně kompulzivní porucha, s níž přichází nekončící vír jejích vlastních myšlenek, kterým není schopná poručit. A když se znovu střetne s Davisem (Felix Mallard), do něhož byla jako dítě zakoukaná, Aza se postaví čelem základním otázkám, které se týkají lásky, štěstí, přátelství a naděje. 

O režii se postarala americká herečka Hannah Marks, která natočila drama jako After Everything (2018) a Neopouštěj mě (2022). Scénář si vzala na starost dvojce Isaac Aptaker a Elizabeth Berger (Já, Simon).

Dále se ve snímku objeví herci jako Cree Cicchino, Judy Reyes, Maliq Johnson, J. Smith-Cameron, Poorna Jagannathan, Hannah Marks a Kevin Crowley.

Na službě HBO Max od 2. 5. 2024.