V tomto období si můžeme zahrát takové bingo. Napsat si na papír seriály na, které se těšíme a následně odškrtávat ty, které byli odsunuty kvůli koronaviru. No dobře zase tak černé to není, ale bohůmžel to v současné situaci není neobvyklý jev. Stanice posouvají svoje pořady na pozdější data a provádějí programové změny na poslední chvíli. Tato nemilá událost momentálně postihla i úspěšný seriál Archer.  

„Kvůli produkčním a plánovacím problémům nebude 11. série Archera, komediálního seriálu, který vyhrál cenu Emmy odvysílána 6. května/máje jak bylo původně plánováno,“ vyjádřila se stanice FX, která seriál vysílá. „FX přesune premiéru na později tohoto roku.“

 Série měla sledovat titulní postavu seriálu superšpióna Archera, který se probudil z tříletého kómatu. V předchozích sériích jsme sledovali „snové sekvence“ kde hlavní hrdina prozkoumal zločinci okupované Los Angeles roku 1940, dobrodružný ostrov v roce 1930 a následně hlubiny vesmíru retro budoucnosti. Když se náš agent probral z tak dlouhého spánku, nemůže ho přeci skolit koronavirus. Jen musíme být ještě chvíli trpělivý.