Na začátku roku premiéroval na Amazonu komediální seriál Svět podle nás (As We See It), který se zaměřil na životy tří autistických spolubydlících. Poslední díl první sezóny dojel již na konci ledna, přičemž posléze se čekalo na to, zda Amazon seriál obnoví i pro druhou řadu.

Pro fanoušky série ale máme smutnou zprávu. Amazon se rozhodl, že seriál pro druhou řadu nakonec neobnoví. Což je poměrně dost velká škoda, protože na seriál se valila chvála ze všech stran. Na webu Rotten Tomatoes se například první řada těší hodnocení 90% od kritiků a 98% od diváků, přičemž mnozí jej tak považují za jeden z nejlepších Amazon seriálů za posledních několik let. Důvod zrušení je nejasný, ale se vší pravděpodobností za to může nízká sledovanost. 

Jak již bylo řečeno, seriál sleduje tři dvacátníky, kteří se shodu okolností stanou spolubydlícími. Jedna věc je ale spojuje. Všichni tři totiž trpí poruchou autistického spektra, ovšem každý trochu jinak. Na celé věci je ale zajímavé i to, že všichni tři hlavní představitelé, tedy Rick Glassman, Albert Rutecki a Sue Ann Pien, skutečně autismem trpí.

Prvním z nich je Jack, spořádaný mladík, který je vynikajícím hráčem karet, ale jeho upřímnost je natolik neskrývaná, že tím neúmyslně uráží jiné lidi.

Pak je na řadě Violet, která se především chce zamilovat a najít si přítele. Absolutně však nezvládá pochopit onu pozvolnou flirtovací hru, kterou mezi sebou dva jedinci hrají, když se navzájem přitahují.

Třetím hrdinou je Harrison, který má obrovský strach z venkovního světa, proto je celé dny zavřený u sebe doma. 

Osmidílný seriál si vzal na starost Jason Katims, který se ujal otěží jak showrunnera, tak i scenáristy.

Na režii jednotlivých epizod se podíleli Jaffar Mahmood, Jenée LaMarque, Jesse Peretz a Allison Liddi-Brown