Když bychom měli vytvořit seznam nejvíce talentovaných hororových režisérů současnosti, určitě by na něm neměl chybět režisér Mike Flanagan. A jak se zdá, tomu se obzvlášť zalíbilo v seriálových vodách, protože po Půlnoční mši nám na Netflixu nabídne další hororový seriál. Ten ponese název Půlnoční klub, přičemž na oficiální trailer, který byl zveřejněn na akci Geeked Week 2022, se můžete podívat výše. Příběh nás zavede do hospice pro nevyléčitelně nemocné děti, který provozuje tajemný lékař. Skupina osmi teenagerů tam vytvoří poměrně morbidní klub, který o půlnoci sdílí hororové příběhy, zatímco čekají na svůj nevyhnutelný osud.

V traileru každý z hlavních členů Půlnočního klubu odříká jeden verš hrůzostrašné básně. Celá dohromady zní: „Na ty předtím. Na ty potom. Na nás teď. A na ty na druhé straně. Viditelné nebo neviditelné. Tady. Ale ne tady.“ Trailer tak divákům opatrně naznačuje, co může od seriálu očekávat. Hlavní skupina teenagerů uzavírá smlouvu, jež zní, že první z nich, který zemře, se musí vrátit a říct těm ostatním, jaký je posmrtný život. Ale tento pakt bude mít samozřejmě hrozivé následky. Celý Půlnoční klub tak začne ohrožovat jakási hrůzostrašná entita. Těšit se tak můžeme na další atmosférickou podívanou, ve které je Flanagan mistr. Však se stačí podívat na seriály jako The Haunting a Půlnoční mše.

Na scénáři se kromě Flanagana podílela i Leah Fong, která také pracovala na druhé sérii výše zmíněné série The Haunting. Hlavní osmičku protagonistů budou tvořit herci Iman Benson, Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, Aya Furukawa, Annarah Cymone, William Chris Sumpter a Sauriyan Sapkota.

Oficiální premiéra je stanovená na 7. 10. 2022.