Letos na jaře přišel známý insider Jeff Sneider se zvěstmi o tom, že se začalo pracovat na druhém díle Krvavé nevěsty (Ready or Not), zábavné hororové komedii z roku 2019, ve které Samara Weaving vstoupila do ďábelské hry jedné pěkně povedené rodinky. Nyní tuto informaci konečně potvrdily i významné mediální servery jako Deadline, Variety a The Hollywood Reporter.

Krvavá nevěsta 2 je skutečně ve výrobě, přičemž v hlavní roli by se opět měla objevit zmíněná okatá herečka, která je neteří Huga Weavinga (Pán prstenů). Na výrobu budou opět dohlížet studia Radio Silence Productions a Fox Searchlight Pictures.

Pokračování oznámili Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett, režiséři prvního dílu a posledních dvou Vřískotů, kteří se zřejmě opět chopí otěží režie. Scénář by každopádně měli opět zpracovat Guy Busick a Ryan Murphy. 

V prvním díle se Samara Weaving chopila role hrdinky Grace, která se právě provdala za šarmantního Alexe. Ten pochází ze starobylého rodu Le Domasů, který veškeré své jmění získal vymýšlením a prodejem různých typů deskových her. Rodina však má jistou tradici. Když mezi sebe přijmou někoho nového, musí onen nováček náhodně určit hru, kterou si se zbytek rodiny následně zahraje. Většinou se jedná o hry nevinné a zábavné, ovšem existuje jistá výjimka. A tou je hra na schovávanou.

Pokud si onen nováček vylosuje právě ji, může se rovnou rozloučit se životem, protože zbytek rodiny ho bude mít následně za úkol najít a zlikvidovat. A přesně tuto hru si vylosuje Grace. Nicméně její nová rodina brzy zjistí, že nevěsta se jen tak chytit nenechá. Co na Grace bude čekat v dalším nášupu, se necháme překvapit. 

Jednička ze skromného rozpočtu 6 milionů dolarů utržila slušných 57,6 mega. Kromě zmíněné herečky si ve filmu zahráli Adam Brody, Mark O'Brien, Henry Czerny, Andie MacDowell, Melanie Scrofano, Kristian Bruun, Nicky Guadagni, Elyse Levesque a další.

Pokud jste první díl neviděli, určitě mu dejte šanci, je to moc zábavná popcornovka se slušným napětím a sympatickým obsazením. Momentálně ho můžete najít na Disney+.