Tak nám vyšel trailer na další komediální drama o sociálním vyvrhelovi, který ponese název Butter. Tak zní totiž přezdívka hlavního hrdiny filmu, milého obézního mladíka, který rád hraje na saxofon, ale ve škole kvůli svému vzhledu příliš populární není. I tak ale touží po tom, aby ho alespoň někteří ze studentů místní střední školy přijali a vzali meze sebe. Butter by si se svým smyslem pro humor a hudebním nadáním dozajista nějaké přátele získal, ale bohužel mu jeho obezita dost sráží sebevědomí. Do toho všeho se navíc zakoukal do místní školní fešandy, se kterou si Butter začal chatovat. Problém je ten, že se vydává za sportovce z jiné školy. 

Chudák Butter se taktéž musí potýkat s pravidelnou dávkou šikany od místních školních spratků, kteří si z jeho tloušťky utahují. Jednoho dne se ale odhodlal k velkému kroku. Založil si vlastní webovou stránku, na které ohlásil, že se na Sylvestra hodlá přecpat jídlem k smrti. Ale pokud by někdo očekával, že by ho rázem začali lidé litovat a odrazovat ho od toho, tak je věru naivní. Stane se totiž pravý opak. Místo toho mu začnou lidé fandit a vybízet ho, aby od svého plánu neustupoval. Zároveň se tak z něho ale rychle stává jeden z nejpopulárnějších lidí ve škole. A paradoxně si tak Butter začne vytvářet nové přátele. Jak se ale Sylvestr přibližuje, Butter začne mít o svém plánu pochyby. 

Jelikož je film kvalifikován jako PG-13 drama, se vší pravděpodobností se Butter asi opravdu k smrti neují (byť by to byl hodně zajímavý plot twist), takže od snímku můžeme očekávat nějakou formu sladkého konce. Dočkáme se v něm herců jako Mira Sorvino, Alex Kersting, Mykelti Willliamson a Brian Van Holt. Film už vyhrál několik cen na filmových festivalech pro nízkorozpočtové snímky, přičemž v kinech se ho dočkáme od 25. 2. 2022.