Legendární mysteriózní thriller Vrána z roku 1994 je známý nejen svou úžasně temnou atmosférou, ale i díky smrtelné tragédii na placu, která potkala herce Brandona Lee. Už jen z toho důvodu je mnohými fanoušky snímek považován za jeden z nejsmutnějších filmů dvacátého století. Mnozí ale netuší, že snímek se měl před několika lety dočkat rebootu, který měl zrežírovat Corin Hardy. A v roce 2016 tak bylo ohlášeno, že v hlavní roli se tentokrát objeví Jason Momoa, sympatická hora svalů, která zazářila jak v roli Khal Droga ve Hře o trůny, tak i v DC roli Aqumana. Reboot se tak měl od svého předchůdce v mnohém lišit, ale nakonec k němu nikdy nedošlo. 

Do projektu byli údajně také zapojení herci jako Tom Hiddleston, Luke Evans a Bradley Cooper, nicméně právě u Momoi to vypadalo, že by reboot nakonec opravdu mohl eventuálně spatřit světlo světa. Trable s přípravou produkce ale zapříčinily, že nakonec k filmu nikdy nedošlo, přičemž v roce 2018 od projektu odkráčel jak Corin Hardy, tak i Jason Momoa. Slavný herec se ale před odchodem zúčastnil řady testovacího natáčení, které odhaluje, jak by vypadal v roli proslulého Erica Dravena. Na kratičkou nahrávku a fotky z natáčení se můžete podívat níže. 

V roce 2018 navíc Momoa zveřejnil příspěvek, ve kterém se fanouškům omlouval za to, že se nakonec v projektu neobjeví. I přestože verzi od Hardyho nakonec neuvidíme, studio Sony na začátku minulého roku oznámilo, že pracuje na svém vlastním rebootu. Od té doby jsme se však dalších informací nedočkali. Je možné, že se k projektu Momoa opět vrátí? To ukáže čas. Každopádně při pohledu na výše uvedené fotky, je zjevné, že dříve chystaný reboot byl svým zjevem poměrně věrný jak původní komiksové předloze od Jamese O´Barra, tak i filmové adaptaci z roku 1994.