Setkání s rodiči vaší milované polovičky je často věcí, která vyvolává obavy. A co teprve, když jde o rodiče, kteří vzdorují zákonu! O něčem podobném bude pojednávat i nadcházející akční komedie The Out-Laws, která bude na Netflixu premiérovat příští měsíc. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na chlapíka jménem Owen Browning (Adam Devine), roztržitého a možná i krapet infantilního bankovního manažera, kterého čeká svatba s jeho snoubenkou Parker McDermott (Nina Dobrev). A jak už tomu tak bývá, oba snoubenci se rozhodnou před svatbou seznámit se s rodiči toho druhého. Během osudného setkání ale rodiče Parker, tedy charismatický Billy (Pierce Brosnan) a elegantní Lilly (Ellen Barkin), z Owena rozhodně příliš nadšení nejsou. Když se ale dozví, že jejich budoucí zeť pracuje v bance, rázem svůj přístup zcela změní. 

Jednoho dne pak do banky, ve které Owen maká, vtrhnou dva maskovaní lupiči. A náš vyděšený hrdina je vyloženě přesvědčený, že se jednalo o rodiče jeho snoubenky. A co hůř, oba dva lupiči jsou patrně také legendárními zločinci, kterým se začalo říkat Ghost Bandits. Ovšem jak je z traileru zřejmé, věci se ještě víc zkomplikují ve chvíli, kdy vyjde najevo, že Billy a Lilly okradli někoho tuze nebezpečného, kdo nyní chce své prachy zpět. Pokud nezískají během dvou dnů 5 milionů dolarů, věci pro ně rychle půjdou od desíti k pěti.

A jak co nejrychleji získat tolik peněz? Ano, loupeží banky. Tentokrát se ale k oběma zločineckým legendám přidává i sám Owen, který díky své práci ví, jak to v bankách chodí. Problém je však v tom, že je to totální nemehlo. Ale kdo ví, možná je tato akce nakonec přesvědčí, že je pro jejich dceru tím pravým. 

O režii se postaral herec Tyler Spindel, který už natočil komedie jako Father of the Year (2018) a Ta druhá (2020). Scénář si vzal na starost postaral Ben Zazove.

Dále se ve filmu objeví herci jako Michael Rooker, Richard Kind, Julie Hagerty, Blake Anderson, Lil Rel Howery, Poorna Jagannathan, Reyn Doi, Mo Gallini, Gigi Bermingham a Montrel Miller.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 7. 7. 2023.