Kampaň na deskovou hru The Witcher: Old World, díky níž se stanete obávaným zabijákem nestvůr, započne svou pouť na serveru Kickstarter již dnes. Proto jako na zavolanou přichází ukázka hry ve třech hráčích, díky níž se můžete přesvědčit, jestli je The Witcher: Old Word pro vás to pravé ořechové.

Zhlédnout tuto jednu partii vám zabere necelé dvě hodinky a provede vás ní designér hry Łukasz Woźniak společně s jeho ženou Olou a kamarádem Mattem. V průběhu hraní máte čas pořádně si prohlédnout, jak se hra hraje a co od ní můžete očekávat. Na video se můžete podívat o kousek níže.

Přečtěte si také: Nálož monster a mapa pro deskovku The Witcher: Old World

Společnost Game on Board navíc také stihla ohlásit rozšíření pro svoji nadcházející deskovku. To s sebou přináší plně kooperativní zážitek, jelikož se objeví nové nebezpečí v podobě Divokého honu v čele s Eredinem. Všechny zaklínačské školy tak hodí veškeré své sváry za hlavu a spojí se za účelem porazit tohoto nebezpečného protivníka.

Navíc pokud podpoříte hru hned v první den kampaně, dostanete zdarma exkluzivní figurku Eredina na koni společně s jeho kartou. Toho budete moci využít jakožto náhradu za klasickou figurku Eredina v rozšíření, nebo ho zakomponovat do normální hry.

Navíc, ať už s rozšířením nebo bez něj, The Witcher: Old World půjde hrát v jednom až pěti hráčích. Takže pokud nemáte moct s kým hrát, nebo si prostě občas rádi zahrajete sami, The Witcher: Old World vám to umožní.

V Game on Board opravdu naslouchají svým fanouškům. Mezi fanoušky se totiž začalo řešit, že jakožto předloha pro zaklínače ze Školy vlka byl použit Kolgrim ze Školy zmije. Game on Board si této stížnosti všimli a svůj omyl napravili. Nově tak už Erim ze Školy vlka vypadá tak, jak by vypadat měl. V průběhu posledních pár týdnů bylo také představeno hned několik nových monster, mezi než patří Bruxa, Striga, Griffin a Wyverna. Na jejich obrázky a miniatury se můžete podívat v galerii na konci článku.

The Witcher: Old World započne svou cestu na Kickstarteru již dnes. Hra navíc půjde rovnou z Kickstarteru objednat v češtině, jelikož společnost Blackfire Games se postará o její lokalizaci.