Už za necelé tři týdny by se na službě Prime Video měla objevit seriálová černá komedie The Horror of Dolores Roach, na jejíž oficiální trailer se můžete podívat výše.

Jak už je asi z názvu zřejmé, příběh se zaměří na ženu jménem Dolores (Justina Machado), která si odseděla šestnáct let ve vězení za zločin, jenž nespáchala. Nyní se konečně vrací na svobodu, v rámci čehož zamíří do svého domova ve Washington Heights. Její čtvrť se ale za tu dobu, co byla ve vězení, hodně změnila. A zdá se, že pro Dolores se zde už nenajde místo. Naštěstí přichází na scénu její kámoš Luis (Alejandro Hernandez), který provozuje obchod s empanadas. S jeho pomocí má nyní Dolores kde bydlet, přičemž zároveň muže začít pracovat jako masérka v suterénu Luisova obchodu. Na nějaký nový život plný pohody bez strastí ale může rovnou zapomenout, protože jednoho dne k ní přijde na masáž muž, se kterým půjde všechno z kopce. 

Onen klient patrně žil v domnění, že k masáži patří i sex. Když se ale jeho ruka zatoulá tam, kam by neměla, Dolores se vyděsí a zlomí mu vaz. A rázem se ocitne v pěkné bryndě. Jelikož ji totiž nedávno pustili z vězení, může se být jistá, že pokud se o smrti chlípného klienta někdo dozví, Dolores se vrátí zpátky do lochu. A se vší pravděpodobností z něho tentokrát už nikdy nevyleze. Je tedy jasné, co je třeba udělat. Mrtvé tělo muže musí zmizet.

Jak je ovšem z traileru zřejmé, s tím jí opět pomůže Luis, který dostane hrůzostrašný nápad. Udělat z mrtvoly pikantní empanadas. Tím ale problémy pro Dolores nekončí, protože po muži, kterého usmrtila, se začne pátrat. A jak se zdá, Dolores bude muset znovu zabíjet, aby si zachránila krk. Inu, kdyby měla ve zbavování těl profesionální trénink jako třeba Dexter, možná by se jí dařilo lépe. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal Aaron Mark, pro něhož bude nadcházející seriál debutem. O režii jednotlivých epizod se postarali Hiromi Kamata, Eduardo Sánchez, America Young, Roxann Dawson a Edward Ornelas.

V sérii si dále zahrají herci jako K. Todd Freeman, Judy Reyes, Marc Maron, Jean Yoon, Jeffery Self a Jessica Pimentel.

Oficiální premiéra na Prime Video je stanovená na 7. 7. 2023.