Dvojdílná animovaná adaptace komiksu The Long Halloween je u nás na webu momentálně hojně probíraná, ale i tak nás animovaná divize Warner Bros a DC Comics nepřestává překvapovat. Vyšlo totiž najevo, že se chystá další projekt, který na televizní plátna přenese další populární příběh ze světa DC. Nicméně tentokrát se nebude jednat o komiksovou předělávku. Svého animovaného filmu se totiž dočká hra Injustice God´s Among Us.

Mistři bojových her z NetherRealm Studios jsou kromě Mortal Kombatu známí právě superhrdinskou bojovkou Injustice. Už v roce 2013 autoři představili ve hře Injustice God´s Among Us na bojovky překvapivě propracovaný filmový příběh, kde se zaměřili na Supermana zmanipulovaného Jokerem k tomu, aby zabil svoji ženu Lois Lane a jejich nenarozeného potomka. 

Supermana to poněkud pohoršilo a poté, co zmasakroval Jokera, se rozhodl podrobit si celou planetu. Pomáhá mu v tom drtivá většina Ligy Spravedlivých, jen Batman se rozhodne, že krutovláda samozvaných bohů není nic, po čem by lidstvo toužilo, a tak je konflikt mezi dvěma nejznámějšími superhrdiny nevyhnutelný. 

Hra skvěle pracovala s multivesmírem a nabídla nejenom poutavou herní složku, ale i zajímavý alternativní svět a příběh, kde byli známí hrdinové vykresleni v neobvyklém světle. Úspěch hry zapříčinil její ještě lepší pokračování (2017). Injustice ale úspěch slavila i díky komiksům, kterých vyšlo velké množství a podílela se na nich taková esa, jako je například Tom Taylor nebo Brian Buccellato. 

Po animované televizní verzi Injustice se volá už dlouhou dobu a modlitby fanoušků jsou nyní vyslyšeny. Zatím se neví, kdy film dorazí, ale trailer by měl být dostupný v bonusech ke druhé části The Long Halloween, který by měl dorazit v zimě a nedávno byl ukázán v novém exkluzivním traileru.

Přečtěte si také: Batmanův Dlouhý Halloween se prezentuje trailerem na druhý díl

Také jsme v očekávání, jaký bude samotný casting. NetherRealms Studios totiž svojí herní podobou nasadili laťku proklatě vysoko. Povedlo se jim dát dohromady herce, kteří jsou s DC postavami jako jedno tělo a jedna duše. Trochu doufáme, že casting bude stejný i ve filmové podobě a uslyšíme tak Kevina Conroye jako Batmana, George Newberna jako Supermana či Susan Eisenberg jako Wonder Woman.