Představte si, že se vypravíte na cestu napříč svými vzpomínkami. Vaší destinací je tak místo, kde čas už jednoduše byl. Abyste ho však našli, musíte následovat hlas Hugha Jackmana, jenž se ocitá v hlavní roli romantického sci-fi thrilleru Reminiscence od debutující režisérky Lisy Joy. Futuristický snímek, který se odhalí koncem léta, nedávno představilo studio Warner Bros. Pictures v oficiálním traileru.

„Nic není tak návykové jako minulost,“ říká vědec a soukromý detektiv Nick Bannister (Jackman), který řeší záhady svých klientů hledáním odpovědí v jejich vlastní minulosti, a to doslova. V nedaleké budoucnosti se totiž nachází vojenská technologie, která dokáže překonat mlhu podvědomí, prolomit bariéry naší reality a vydat se do světa, který existuje jen ve vzpomínkách

Přečtěte si také: Nejnovější spin-off akční franšízy G. I. Joe nese podtitul Snake Eyes, snímek se představil v oficiálním traileru

Jakmile hladina řek začne stoupat a břehy se začnou vylévat, je načase se vrátit zpět. Ale co když v druhé dimenzi najdete svou životní lásku? Právě v této situaci se nachází cestovatel, který je kvůli své klientce Mae (Rebecca Ferguson) nucen čelit nástrahám místa, kde neplatí pravidla času, a následné katastrofě, když z něj zmizí. Výprava, jejímž cílem je zhmotnění hřejivé nostalgie, začíná. Neobejde se ale bez otevření dveří, které měly zůstat zavřené.

Snímek Reminiscence, který vznikl z myšlenky uchování radostných prožitků v živé paměti navždy, zamíří do kin již 20. srpna 2021. Diváci, kteří si jej budou chtít užít z pohodlí domova, jej ke stejnému datu najdou také na kartě HBO Max. Vedle hlavních protagonistů se na scéně objeví také Thandiwe Newton, Daniel Wu nebo Natalie Martinez.