Bermudskému trojúhelníku je určitě dobré se raději vyhýbat. Ale když tam dopadne meteorit, který by mohl ukrývat mimozemský život, pro některé lidi je to až příliš velké lákadlo. Přesně o tom bude nadcházející horor jménem Immanence, který si vzalo na starost studio Bondit Media Capital. Příběh bude vyprávět o skupince astronomů, kteří zachytí tajemný signál hluboko pod mořem někde uprostřed Bermudského trojúhelníku. Velice rychle si uvědomí, že za tím stojí meteorit, v jehož útrobách by se mohl ukrývat život z vesmíru. Skupina se tak vyplaví na místo signálu, aby zjistila, zda se skutečně jedná o mimozemský organismus. 

Skupinu tak povede kapitán Jonah (Michael Beach), který je zároveň velice zbožným mužem, jenž svou víru bere smrtelně vážně. Při jejich hledání se však začnou dít podivné a znepokojivé věci. Různí členové posádky začnou dostávat hrůzné halucinace, které se mohou pro některé z nich stát osudnými. Určitá část astronomů se začne domnívat, že za tím stojí právě onen nově nalezený mimozemský život. Jonah však začne věřit, že to jsou intriky samotného ďábla, který je na moře všechny nalákal proto, aby je mohl zlikvidovat. Je tudíž téměř jisté, že mezi zbožným kapitánem a skupinou vědců vznikne konflikt, který může mít vážné následky. Opravdu stojí za celou situací ďábel a mimozemšťané? Nebo je za tím jen pouhopouhá ponorková nemoc? 

O režii se postarala Kerry Bellessa, která v roce 2012 debutovala se svým hororem Amber Alert. Scénář si vzal na starost její dlouhodobý spolupracovník Joshua Oram. Ve snímku se dočkáme herců jako Summer Bellessa, Anthony Ruivivar, Eugene Byrd, Jamie McShane a Asenneth del Toro. Oficiální premiéra je stanovená na 4. 2. 2022.