Od vydání hrané seriálové adaptace legendárního anime seriálu Kovboj Bebop nás dělí na den už jen pouhý měsíc. A proto lidi od Netflixu usoudili, že je nejlepší čas nám nadělit pořádně stylový teaser trailer. V tom se dočkáme ústředního hrdinského tria, do kterého patří Spike Spiegel (John Cho), Jet Black (Mustafa Shakir) a Faye Valentine (Daniella Pineda). Ti budou společně tvořit charismatickou bandu lovců odměn, se kterými si není radno vůbec zahrávat. I přestože je ale podívaná označována za „trailer“, v samotném seriálu se však dočkáme něčeho úplně jiného. Onen teaser měl jenom divákovi dát představu o tom, co ho v nadcházejícím seriálu čeká, plus zároveň sloužil jako taková představovačka hlavních charakterů. A samozřejmě celý teaser začal nejenom ikonickým grafickým stylem ze slavného anime seriálu, ale i známou znělkou od skladatelky Yoko Kanno. 

I přestože jsme se v minulosti dočkali na seriál řady propagačních plakátů a fotek, v uvedeném teaseru je to vůbec poprvé, co onu trojici vidíme pohromadě dělat cool věci. Fanoušci původní série si ale určitě říkají, zda se v seriálu dočkáme i další lovkyně odměn, kterou je teenagerka s geniálním jménem Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky IV. Netflix totiž dosud neoznámil, zda byla její postava obsazena. Nicméně André Nemec, který je jedním z hlavních producentů celého seriálu, už v minulosti řekl, že až nadcházející desetidílný seriál konečně vyjde, fanoušci budou velice potěšeni z toho, jak tvůrci vynaložili s postavou veselé hackerky. Tak uvidíme, co pro nás tvůrci přichystali. A pokud jste náhodou neviděli původní anime seriál, přičemž jste zatoužili to co nejdříve napravit, tak pro vás máme skvělou zprávu. 21. 10. totiž Netflix chystá na své platformě celý seriál vydat. Tak tomu určitě dejte šanci! 

O režii hraného seriálu se postarali Michael Katleman a Alex Garcia Lopez, který je mimo jiné i jedním z režisérů netflixové adaptace Zaklínače. Očekávané adaptace slavného díla Shinichiro Watanabeho se dočkáme 19. 10. 2021. Přesně za měsíc, takže s tím zkouknutím původního anime rozhodně neotálejte!