Netflix nám hodlá letošní Vánoce zpříjemnit druhou řadou veleúspěšného korejského seriálu Hra na oliheň (2021), ve které bude další skvadra nešťastníků ve finanční tísni umírat v sérii extrémně nebezpečných her. Plnohodnotný trailer sice ještě na světě nemáme, ale streamovací služba se pochlubila minutovou upoutávkou, kterou si můžete pustit výše.

Ta se tentokrát čistě zaměřuje na tajemného náboráře (Gong Yoo), jehož úkolem je hledat vhodné jedince, kteří by se do zvrácených her mohli připojit. Jedním z těchto nešťastníků byl každopádně i hlavní hrdina Gi-hun (Lee Jung-jae) alias Hráč 456. A podle zveřejněných fotek z druhé řady už víme, že oba dva chlapíci se opět setkají.

Z upoutávky, která byla zveřejněna na nedávné akci Geeked Week, víme, že Gi-hun se rozhodne do her vrátit. Je snad možné, že v rámci toho charismatického náboráře sám kontaktuje? To holt uvidíme. Hlavním cílem Gi-huna ale bude především zastavit ty, kteří jsou za hry zodpovědní. Jak to ale jako jeden ze soutěžících hodlá udělat, je ve hvězdách. 

Z dalších starých známých se na scénu vrací The Front Manem (Lee Byung-hun), který bude zřejmě hry řídit i v další řadě, a jeho mladší bratr a detektiv Hwang Jun-ho (Wi Ha-joon). Těšit se můžeme i na třetí sezónu, po které však už seriál skončí.

Tvůrcem a hlavním scenáristou zůstává filmař Hwang Dong-hyuk. Mezi nové herecké tváře, které ve druhé řadě uvidíme, patří Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Park Sung-hoon, Jo Yu-ri, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Lee Jin-uk, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won a Won Ji-an.

Na Netflixu od 26. 12. 2024.