Krátce po začátku příštího měsíce uvede studio Dark Sky Films found footage horor jménem The Glenarma Tapes, který už má na světě oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Na jaře roku 2020 se v hlubokém lese na severním pobřeží Irska ztratilo pět studentů a dva členové fakulty z Mid Ulster College of Art. Co se stalo v den, kdy zmizeli, zůstalo dlouho dobu záhadou – až dosud. Po více než dvou letech od jejich zmizení byly v rámci policejní operace nalezeny v domě před Belfastem nahrávky, které odhalují, co se vlastně se zmizelými stalo. Během jejich cesty lesem se totiž stali svědky něčeho hrozivého, co nikdy neměli vidět. Podle traileru to vypadá na řádění jakéhosi nebezpečného kultu, který rozhodně nebude nadšený z toho, že mu tu začala šmejdit partička zvědavých studentíků. 

O scénář a režii se postaral irský herec Tony Devlin, pro něhož bude snímek celovečerním debutem. Spolu s ním na scénáři pracoval ještě Paul Kennedy.

Ve snímku si zahrají herci jako Warren McCook, Sophie Hill, Emily Lamey, Ryan Early, Charlie Bonner, Vicky Allen, Richard Croxford, Steven Calvert, Jonny Everett, Colette Lennon Dougal a další.

Sníme bude uveden na VOD již 2. 4. 2024.