Amazon vydal nový trailer pro druhou sérii úspěšného mysteriózního seriálu Homecoming z vlastní dílny internetové televize Amazon Prime. Od odvysílání poslední epizody uběhly už dva roky, a tak nás čeká nejen nové pokračování, ovšem i nový příběh i herecké obsazení.

První část série se honosila velkým hereckým jménem Julie Roberts, která si tak ztvárnila svůj televizní debut. Tu v hlavní herecké úloze vystřídá Janelle Monáe (Moonlight, Skrytá čísla, Vítejte v Marwenu). Po jejím hereckém boku bude stát Chris Cooper, ten je oceněný Oscarem za jeho ztvárnění vedlejší záporné role ve filmu Adaptace režiséra Spikea Jonzeho. Dále se pak objeví kupříkladu Stephen James, či Hong Chau. Ovšem z tvorby seriálu odešel její hlavní tvůrce, Sam Esmail, režisér kupříkladu televizního hitu Mr. Robot. Nadále ale pokračuje jako výkonný producent.

Pokračování pojednává o protagonistce, která se probudí na člunu uprostřed jezera. Bez paměti. Nemá ponětí, jak se do člunu dostala a ani netuší nic ohledně své identity. Postupně se snaží přicházet na dílčí části skládačky, které by jí měly utvořit povědomí o ní samotné. Toto pátrání ji pak zavede až do jádra tajemné organizace Geist Group. Co se ovšem stane, kam hrdinku stopy dovedou a jak to celé dopadne zjistíme až 22. května, kdy celá druhá série vychází na VOD Amazonu.

První série se vyznačovala pozvolným tempem hitchcockovského dávkování napětí a příběhu s velmi stylovým snímáním a specifickou barevnou tonalitou záběrů. I dle záběrů z pokračování můžeme očekávat obdobný estetický zážitek jako předtím.