Glen Powell, americký herec z nového Top Gunu a nedávno uvedené romantické komedie S tebou nikdy, se stane hlavní hvězdou nového filmu Richarda Linklatera (Chlapectví) jménem Hit Man. Netflix se už pochlubil první upoutávkou, na kterou se můžete podívat výše.

Hlavním hrdinou se stává Gary Johnson (Powell), který se vydává za profesionálního a schopného zabijáka, jenž nabízí své služby nejrůznějším klientům. Ve skutečnosti se ale jedná o spolupracovníka houstonské policie, jenž pomáhá dopadnout ty, kteří by o objednání vraždy měli zájem. Vše se ale zkomplikuje ve chvíli, kdy se Gary seznámí s mladou ženou (Adria Arjona), která se snaží utéct od svého násilnického přítele. Snímek bude vycházet ze stejnojmenného článku časopisu Texas Monthly z roku 2001, který sepsal Skip Hollandsworth. 

Na Oscara nominovaný Richard Linklater je kromě Chlapectví zodpovědný také za tituly jako Před úsvitem (1995), Škola rocku (2003) a Temný obraz (2006). Na scénáři pracoval spolu s Glenem Powellem.

Dále hrají Austin Amelio, Retta, Molly Bernard, Ritchie Montgomery, Kate Adair, Jordan Salloum, Mike Markoff a Richard Robichaux.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 7. 6. 2024.