Britský filmař Guy Ritchie si zkrátka nehodlá dát pauzu. Letos nám nadělil hned dva filmy, komediální akčňák Operace Fortune: Ruse de guerre a řádně napínavý thriller The Covenant, posléze se pustil do chystaného válečného dramatu The Ministry of Ungentlemanly Warfare, kde si jednu z hlavních rolí zahraje Henry Cavill, a ještě na něj čeká Disneyho hraná předělávka Herkula.

Server Deadline ale oznámil, že Ritchie se už blíží k dokončení svého dalšího filmu, který má vzniknout po dohledem studia Lionsgate. Oficiální název zatím neznáme, ale jednat by se mělo o akčňák, ve kterém se v hlavních dvou rolích objeví Henry Cavill a Jake Gyllenhaal, jenž si i zahrál ve zmíněném thrilleru The Covenant. 

Snímek se má momentálně natáčet ve Španělsku, přičemž k poslední klapce už podle všeho není daleko, údajně hlavní část produkce má skončit už za několik málo dní. Nutno také dodat, že tajemný Ritchieho akčňák se směl natáčet i během momentální stávky herců, protože tvůrcům se podařilo s představiteli stávkující organizace SAG-AFTRA dohodnout.

Neznáme ani žádné pořádné detaily o tom, co vlastně můžeme od filmu očekávat, ale podle zdrojů serveru Deadline má prý alespoň částečně připomínat akční sérii The Expendables. Bližší informace se snad dozvíme až v době, kdy bude snímek nějakou dobu v postprodukci. 

Kromě zmíněných dvou herců by se ve snímku ještě měla objevit i Eiza González, mexická herečka, kterou uvidíme i v The Ministry of Ungentlemanly Warfare.

Dále se v obsazení nachází Carlos Bardem (Cela 211 - Vězeňské peklo) a Fisher Stevens (Grandhotel Budapešť).