Co by se stalo, kdyby postavy, které jste vytvořily ve své knize, najednou obživly a vstoupily do vašeho života? Přesně tím se bude zabývat nadcházející komedie jménem Halfway to Amarillo, na jejíž oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na Michaela Colemana (Burt Binder), mladého spisovatele, který se chystá nadělit světu svůj druhý román. Ten jeho kariéru buď pozvedne do nových výšin, nebo ji naopak zašlape do země. Problém však nastane ve chvíli, kdy se Michael dostane do určité tvůrčí krize, v rámci které nebude moct s psaním své westernové knihy pohnout. Když už to vypadá, že Michael svůj román nikdy nedokončí, tak najednou se stane něco neuvěřitelného. 

Psanec Eli West (Luke Jones), který je hlavním hrdinou Michaelovy knihy, se najednou objeví ve skutečném světě a samozřejmě vstoupí Michaelovi do života. A nebude sám, spolu s ním ze stránek knih vystoupí také primární padouch celého románu, kterým je šerif Morgan Ambrose (Peter Giles).

Oba dva kovbojové, kteří samozřejmě nerozumí novodobým pravidlům 21. století, tak začnou tropit v Michaelově životě pěknou šlamastiku. Ale kdo ví, třeba díky jejich přítomnosti nakonec přijde na to, jak vlastně svou knihu dokončit. Snímek se letos na jaře objevil na filmovém festivale v Los Angeles, kde získal cenu za Nejlepší nezávislý film. 

O scénář a režii se postaral zmíněný Burt Binder, pro kterého je navíc snímek celovečerním debutem.

Dále se ve filmu představí herci jako Felicia Michaels, Lindsey G. Smith, Reinaldo Garcia, Frank Castillo a Warner Hiatt.

Snímku bychom se měli dočkat někdy během letošního listopadu/novembra.