Herečka Hallie Meyers-Shyer, která se jako malá mihla ve slavných komediích Past na rodiče (1998) a Po čem ženy touží (2000), uvede za dva měsíce svůj druhý zrežírovaný celovečerní film jménem Goodrich. V hlavních rolích se nám představí Michael Keaton (Beetlejuice Beetlejuice) a Mila Kunis (Nejšťastnější holka pod sluncem). Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Jednou z hlavních postav se stává Andy Goodrich (Keaton), jemuž se zcela změní život poté, co ho jeho manželka Naomi (Laura Benanti), která vstupuje do tříměsíčního rehabilitačního programu, nechá samotného s jejich devítiletými dětmi. Goodrich, který se tak najednou ocitá ve světě moderního rodičovství, se proto obrací na Grace (Kunis), svou dceru z prvního manželství. Postupně si tak z Andyho stává typ otce, kterého Grace jako malá nikdy neměla. 

Hallie Meyers-Shyer se postarala jak o režii, tak i o scénář. Jejím celovečerním režijním debutem byla romantická komedie Který je ten pravý? (2017).

Dále se ve snímku objeví herci jako Carmen Ejogo, Andie MacDowell, Kevin Pollak, Michael Urie, Poorna Jagannathan, Nico Hiraga, Vivien Lyra Blair, Danny Deferrari, Michael Chieffo a další.

V amerických kinech od 18. 10. 2024, zda se film dostane i do našich končin, zatím nevíme.