Slavný a na Oscara nominovaný filmař Noah Baumbach nám nadělil známé snímky jako Sépie a velryba (2005) a Manželská historie (2019), letos se také podílel na scénáři k Barbie, veleúspěšné komedii jeho partnerky Grety Gerwig. V minulých letech také filmař spolupracoval s Netflixem, který mu vydal nejenom Manželskou historii, ale také jeho poslední natočený film jménem Bílý šum (2022).

A zdá se, že Baumbach bude s Netflixem spolupracovat i nadále, protože už s ním chystá další celovečerák, který má navíc na palubě dvě známé hvězdy. V jeho zatím nepojmenovaném filmu by se měli objevit George Clooney a Adam Sandler. Bude to vůbec poprvé, co se tito dva herci společně objeví na velkém plátně. 

Zatím ovšem není známo, o čem přesně snímek vlastně bude, těšit bychom se ale měli na jakýsi emotivní coming of age příběh s dospělými, který bude silně okořeněn humorem. Na scénáři má pracovat jak Baumbach, tak i herečka Emily Mortimer, která pracovala na seriálech jako Doll & Em (2013) a Honba za láskou (2021).

Jako producenti jsou k snímku upsáni Amy Pascal, která dohlížela například na MCU Spider-Many s Tomem Hollandem, a David Heyman, jenž zas dohlížel na výrobu všech filmových adaptací Harryho Pottera. 

Jelikož jsou oba dva herci poměrně žádanými tvářemi, není známo, kdy přesně se snímku vlastně dočkáme.

Adam Sandler už každopádně s Netflixem také spolupracuje delší dobu, v budoucnu se navíc objeví ve snímku Spaceman, jenž bude vycházet z románu českého spisovatele Jaroslava Kalfaře, Sandler si v něm zahraje fiktivního českého astronauta Jakuba Procházku. Film by se na Netflixu měl objevit někdy v roce 2024.