Už za tři týdny bude na Amazonu premiérovat zbrusu nový seriál Gen V, který bude spin-offem superhrdinského skvostu pro dospělé jménem The Boys (Banda). Proto nám streamovací služba nadělila zbrusu nový oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Spin-off sice tentokrát nebude vyprávět o staré dobré… ehm, bandě Billyho Butchera, ale z nejnovější upoutávky je zřejmé, že několik známých postav z původního seriálu se v Gen V přece jenom objeví. Patří mezi ně například nejenom Ashley Barrett (Colby Minifie), ale i nebezpečná Victoria Neuman (Claudia Doumit), ze které se patrně ve čtvrté řadě The Boys stane nová záporačka. Obě dvě postavy však budou mít ve spin-offu patrně jen cameo, příběh se totiž zaměří na studenty, kteří navštěvují Univerzitu Godolkin. 

Hlavní hrdinkou by se měla stát Marie Moreau (Jaz Sinclair), jejíž snem je jednoho dne se dostat do Sedmičky, hvězdné party superhrdinů s Homelanderem v čele. K tomu ale bude třeba, aby na univerzitě mákla, protože konkurence je věru velká.

Seznamuje se proto s dalšími spolužáky s různými superschopnostmi, patří mezi ně například Andre Anderson (Chance Perdomo), který dokáže ohýbat kovy, Jordan (Derek Luh a London Thor) se schopností měnit podoby a Golden Boy (Patrick Schwarzenegger) s ,,termonukleární“ silou. Brzy ale zjistí, že škola ukrývá hrozivé tajemství, které patrně zahrnuje strašlivé experimenty. A jak je i z nejnovější upoutávky zřejmé, o krev zde rozhodně nebude nouze. 

Hlavními tvůrci a scenáristy jsou Tara Butters, Michele Fazekas a Craig Rosenberg, který napsal i pár epizod pro první dvě řady původního seriálu.

Těšit se také můžeme na herce jako Jaz Sinclair, Sean Patrick Thomas, Shelley Conn, Alexander Calvert, Maddie Phillips, Lizze Broadway a Alexandra Castillo.

Spin-off bude na službě Amazon Prime Video premiérovat 29. 9. 2023