Frank Grillo, který proslul jako slavná hvězda béčkových akčních filmů, si zahraje jednu z hlavních rolí v nadcházející vlkodlačí jízdě jménem Werewolves. Na světě máme i oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Na noční obloze se jednoho dne objeví superměsíc, jehož světlo dokáže v lidech probudit skrytý gen, který je následně přemění na vlkodlaky. Během jediné noci se tak na krvežíznivé netvory přemění miliony lidí, což způsobí naprostý chaos, jenž za sebou zanechá miliardu mrtvých. Příběh filmu se bude odehrávat rok po této katastrofální události. Brzy ale lidstvo bude čelit stejnému problému, protože superměsíc se objeví znovu. Mezi hlavní hrdiny budou patřit dva vědci, kteří se pokusí něco udělat s onou strašlivou vlkodlačí mutací.

Ano, vypadá to na strašnou blbost, ale pokud hledáte titul, u kterého byste si mohli s kamarády otevřít pár piv a smát se dění na obrazovce, tohle by nemusel být špatný kandidát. Je také poměrně zajímavé, že film vyjde ve stejný den, kdy bude mít premiéru i hororová komedie Nightbitch, ve které se Amdy Adams začne měnit v psa. 

O režii se postaral Steven C. Miller, režisér akčňáků jako Záškodníci (2016), Plán útěku 2 (2018) nebo Ve službě (2019). Scénář zpracoval Matthew Kennedy (Dědictví).

Dále se ve snímku objeví herci jako Katrina Law, Ilfenesh Hadera, Lou Diamond Phillips, James Kyson, Todd Bridges, Dane DiLiegro, Sam Daly, Betsy Landin, James Michael Cummings a další.

Snímek bude uveden na VOD od 6. 12. 2024.