Na nadcházejícím filmovém festivalu v Torontu bude brzy premiérovat několik let připravovaný snímek jménem Nightbitch, ve kterém se v hlavní roli představí Amy Adams (Prokletá romance). Na tu čeká pěkně bláznivé období jejího života, protože se začne měnit v psa. Je tudíž ideální čas na nějaký ten první oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Jak už nějaký čas víme, příběh se zaměří na ambiciózní matku, která si od své umělecké kariéry dává na nějakou dobu pauzu, aby mohla zůstat doma se svým novorozeným synem, jejího manžela totiž zaměstnávají služební cesty. Svého syna sice hluboce miluje, i tak se ale cítí být izolovaná a vyčerpaná, zároveň jí přijde, že z jejího života se stal pouhopouhý koloběh výměny plínek a krájení banánů na malé kousky. Pokus s navázáním vztahu s ostatními matkami v místní knihovně byl vyloženě extrémně neúspěšný, celkově je tak pro ni těžší udržet své emoce na uzdě.

Jedné noci ale uvidí a uslyší jisté vábivé věci, čímž se v ní brzy probudí něco divokého. To jí však dovolí konečně se uvolnit a vrátit se ke své vnitřní síle a identitě. Snímek bude vycházet ze stejnojmenného románu z roku 2021 od americké autorky Rachel Yoder.  

O scénář a režii se postarala Marielle Heller, která natočila komedie Deník puberťačky (2015) a Můžete mi kdy odpustit? (2018), stejně tak i životopisné drama Výjimeční přátelé (2019).

Spolu s Amy Adams se ve filmu ještě objeví herci jako Scoot McNairy, Mary Holland, Kerry O'Malley a Ella Thomas.

Ve vybraných amerických kinech od 6. 12. 2024, na oznámení o české premiéře čekáme.