DC se nesnaží budovat pouze svůj hlavní tým, ale v animovaných filmech dává šanci méně známým událostem a postavám. Ty by na stříbrných plátnech pravděpodobně nezazářily a tak je skvělé, že si našly místo na trhu. Tentokrát se jedná o Justice Society od America, která v komiksech působila dřív, než vznikla známější Liga Spravedlnosti. Tým působil i v dobách druhé světové války a mimo obrany země před nadpozemskými hrozbami se angažoval i při boji s nacisty.

První trailer, o kterém jsme již psali na našem webu, se zabýval spíše příběhem. Flash se nikdy nenaučí nezahrávat si se Speed Force. Dostane se do druhé světové války a bude muset najít způsob, jak se dostat zpět do svého času. Více o příběhu bohůmžel nevíme. Možná se něco nového dozvíme v příští ukázce a nebo nás chtějí Warner Bros. překvapit.

Přečtěte si také: Kapitán Boomerang má problémy s Wonder Woman v Suicide Squad: Kill the Justice League

Tato ukázka se soustředí na to, aby nám ukázala Flashovy specifické možnosti počínání si v boji. Na papíře se řadí mezi ty rychlejší superhrdiny, ale audiovizuální forma to málokdy zohledňuje. Buďto není o moc rychlejší, nežli ostatní kolegové, nebo je degradován na nezajímavou čáru řítící se prostorem. To není případ zdejší ukázky, která jako by vypadla z Ligy spravedlnosti Zacka Snydera. Flash v ní efektním, ale i milosrdným způsobem, zlikviduje dotěrnou skupinku nácků.

Film vyjde 27. dubna/apríla na DVD, Blu-ray a v digitální distribuci.