V nejnovějším traileru na DC animák se poprvé v historii ukazuje historicky úplně první superhrdinský tým Justice of Society, který se objevil na komiksových stránkách již v roce 1941, tudíž skoro dvacet let před známější League of Justice

Tým Justice of Society patří do takzvaného Zlatého Věku komiksu, během něhož rapidně vzrostla popularita moderního obrázkového vyprávění. Jelikož větší část tohoto Věku se odehrávala během války s nacistickým Německem, tak měly komiksy v Americe i silný vlastenecký přesah.

Warner Bros. Animation film oficiálně popisují jako thriller z Druhé Světové Války propojený s cestováním časem. Barry Allen se totiž při svém prvním setkání se silou Speed Force dostane do úzkých a proběhne časem zpátky až do právě probíhající 2. světové války. Narazí na superhrdiny Zlatého Věku v čele s mladší verzí Wonder Woman a rozhodne se jim pomoci v jejich válce proti nacistům.

Ze samotného traileru se můžeme domnívat, že cestování časem nebude jen pomocnou berličkou pro úvod, ale že opravdu bude hrát v příběhovém pozadí důležitou roli, byť se stále domnívám, že prim bude hrát především tým Justice of Society a válka jako taková.

Barryho Allena si zadabuje Matt Bomer, který si zahrál Negative Mana v komiksovém seriálu Doom Patrol. Wonder Woman propůjčí hlas Stana Katic (Castle). Potkáme i původního Flashe Jay Garricka s hlasem Armena Taylora nebo Black Canary (Elysia Rotaru – Arrow).

Společně s filmem by na disku měl vyjít i kraťas Kamandi: Last Boy on Earth, který by měl být prvním ze čtyř kratičkých filmů, které nám Warner Bros. Animation letos představí.