Už příští týden nám Netflix nadělí hvězdně obsazenou akční komedii jménem V letu (Lift), ve které se v hlavní roli představí Kevin Hart. Streamovací služba proto vydala finální trailer, na který se můžete podívat výše.

Jak už nějaký čas víme, děj se bude točit kolem týmu profesionálních zlodějů, které vede Cyrus Whitaker (Hart). Na tyto profesionály však čeká obzvlášť náročná mise. Musí získat sadu zlatých cihel v hodnotě 500 milionů dolarů, kterou momentálně má ve svých drápech teroristická skupina. Zlato hodlá přepravit letadlem z Londýna do Curychu. A právě ono letadlo bude pro zlodějíčky hlavním cílem. Taková akce však bude bezpochyby vyžadovat řádně perfektní plán, kde může jediná chyba znamenat neúspěšný konec mise. 

O režii se postaral F. Gary Gray, který natočil známé snímky jako Vyjednavač (1998), Loupež po italsku (2003) a Rychle a zběsile 8 (2017). Scénář zpracovali Jeremy Doner (Elvis) a Daniel Kunka (12 kol).

Dále se ve snímku objeví herci jako Sam Worthington, Vincent D'Onofrio, Paul Anderson, Billy Magnussen, Burn Gorman, Jean Reno, Úrsula Corberó, Jacob Batalon, Ross Anderson, Viveik Kalra a Russ Bain.

Snímek bude na Netflix premiérovat 12. 1. 2024.