Příběh o Petru Panovi a kapitánu Hookovi zná snad každý. V rámci let na kouzelný příběh vznikla celá řada různých filmových ztvárnění. Když pomineme slavnou animovanou klasiku z roku 1953 a hranou verzi z roku 2003, tak určitě stojí za zmínku ještě Spielbergův Hook z roku 1991, ve kterém Petr Pan konečně vyrostl a trochu se zapomněl ve světě dospělých. S podobným motivem bude patrně pracovat i nadcházející fantasy drama jménem The Lost Girls. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh by se měl zaměřit na čtyři generace žen, které se musí různě vypořádávat se svými životy poté, co jim do nich vstoupí věčně mladý Petr Pan (Louis Partridge). 

Hlavní hrdinkou by se měla stát Wendy, kterou zde uvidíme ve dvou verzích – jako dítě (Emily Carey) a jako dospělou (Livia De Paolis). I ona bude muset čelit slibu, který ji Pan přinutí učinit. Petr Pan bude po Wendy chtít, aby nikdy nevyrostla. Což je něco, o co žádal nejenom její matku Jane (Joely Richardson), ale i její babičku (Vanessa Redgrave). Wendy však svůj slib poruší, přijme zodpovědnost a vstoupí do světa dospělých. Pan však následně začne kroužit kolem její dcery Berry (Ella-Rae Smith), po které bude chtít přesně to, co po její matce, babičce a prababičce. Wendy tak bude muset ubránit svůj vztah se svou dcerou a zabránit ji, aby propadla kouzlům Pana. A nebyl by to pravý příběh ze Země Nezemě, kdyby v něm nehrál určitou roli i kapitán Hook (Iain Glen). 

O scénář a režii se postarala Livia De Paolis, která ve filmu ztvární dospělou verzi Wendy. Očekávat bychom tak měli příběh, který by nám měl připomenout, že nemůžeme být věčně zaseklí v infantilnosti, protože jednoho dne budeme muset převzít zodpovědnost jako dospělí jednici.

Oficiální premiéra je stanovená na 17. 6. 2022.