Na Comic Conu v San Diegu se představila v dalším traileru i She-Hulk. Připravovaný seriál She-Hulk: Attorney at Law vychází na Disney+ první epizodou již 17. 8. 2022 a z ukázky se rozhodně máme na co těšit. Hlavní roli She-Hulk alias právničky Jennifer Walters ztvární herečka Tatiana Maslany. 

Jennifer Walters získá Hulkovy schopnosti poté, co jí její bratranec Bruce Banner daruje krev. V seriálu pak vidíme, jak se jí Bruce (Mark Ruffalo) snaží cvičit, aby zvládala Hulkův vztek. Což povede k mnoha komediálním scénkám, protože Jennifer je rozhodně jiná než Bruce, přičemž i monstrum uvnitř ní reaguje zcela jinak.

Nicméně postava Hulka není jedinou známou postavou ze světa MCU, která se objeví v seriálu. Jedním z hlavních příběhových bodů bude fakt, že Jennifer právnicky zastupuje Emila Blonského (Tim Roth), který pokud dobře pamatujete, byl protivníkem Hulka ve filmu Neuvěřitelný Hulk, kde se z něj stal Abomination. To bylo v době, kdy zelené monstrum hrál Edward Norton. Tento film stále patří pod MCU, byť se o něm zase tolik nemluví.

Konečně jsme mohli vidět i hlavní nemesis první řady. Konkrétně se můžeme těšit na Titanii, kterou ztvární herečka Jameela Jamil. Fanoušky MCU jistě potěší i návrat oblíbence Benedicta Wonga, kterého můžeme znát především z filmů o Doctoru Strangeovi, ale Wong se průběžně objevuje ve stále více a více filmech a seriálech z dílny Marvel Studios.

Už tak nabitá ukázka si připravila pořádnou bombu na poslední vteřiny. Jak to tak vypadá, seriálový návrat hlásí hrdina, který měl pod křídla MCU hodně sveřepou cestu. Na konci traileru se totiž objevila silueta Daredevila, kterého opět ztvární oblíbený Charlie Cox. Ten se jistě objeví i v dalším připravovaném seriálu s názvem Echo, kde by se měl objevit i Kingpin v podání Vincenta D’Onofria. Také se proslýchá, že zde budeme svědky i návratu Krysten Ritter v roli Jessici Jones. Co se týká návratů, tak se spekuluje, že v seriálu She-Hulk dostane prostor i bývalá Hulkovo láska Betty Ross, kterou si před lety zahrála Liv Tayler. Ta se však v traileru neobjevila.