Po velice úspěšné MCU sólovce Thor: Ragnarok, ve které oblíbený bůh hromu prožil asi to nejbizarnější a nejvtipnější dobrodružství, bylo jasné, že se jednoho dne dočkáme i čtvrtého dílu. Ten si vzal opět na starost Taika Waititi, který hlavní zápletku filmu zatím dobře tají. Čtvrtý díl se bude nazývat Thor: Love and Thunder. Jedna z věcí, kterou však diváci od čtyřky očekávají, se především týká Jane Foster (Natalie Portman). Thorova holka hrála v předešlých dílech spíše takovou dámu v nesnázích, ovšem v nadcházejícím filmu by se to mělo změnit. Šušká se totiž o tom, že ve čtyřce se ujme Thorova kostýmu a kladiva Mjölnir, aby se z ní mohla stát takzvaná Mighty Thor, což je v podstatě taková Thorova ženská verze. Přednedávnem však na internet unikl ven „oficiální“ plakát k filmu, kde se na Mighty Thor můžeme pořádně podívat. Má to však jeden zásadní háček. 

Ten plakát totiž není pravý. Evidentně se jedná jen o nějakou fanouškovskou práci, která však vůbec nepochází z dílen Marvelu. Možná se vám může zdát naprosto očividné, že se skutečně nejedná o pravý plakát, ale kupodivu na to opravdu spousta lidí skočila. Na plakát každopádně zareagoval i režisér Taika Waititi, který si neodpustil zažertovat. Na svém osobním Twitteru napsal, že ten plakát je tak strašný, až by si přál, aby byl opravdu oficiální. A že pokud by měl plakáty na starosti, tak by něco takového určitě vydal.

Ještě před režisérovým tweetem se mnozí fanoušci snažili ostatní přesvědčit, že onen plakát je pouze fake, ovšem ne všichni tomu věřili. Teprve režisérův tweet za tím vším udělal jednu velkou tečku. Není to každopádně poprvé, co se na internet dostaly ven falešné plakáty k nějaké marvelovce. Už v roce 2007 se na netu šířily podvrhy, které „lákaly“ na prvního Iron Mana. 

Waititi se u čtvrtého Thora ujal jak režie, tak i scénáře, se kterým mu ještě pomáhala Jennifer Kaytin Robisnon. Pro tu to byla vůbec první adaptace komiksu, na které kdy pracovala. Její dřívější práce se totiž především skládá z romantických komedií jako Někdo skvělý z roku 2019. Kromě Chrise Hemswortha a Natalie Portman se taktéž můžeme těšit na herce jako Tessa Thomson a Christian Bale. Ve filmu také uvidíme i Strážce Galaxie, se kterými jsme Thora viděli naposledy. Premiéry se dočkáme 7. 7. 2022.