Pomalými kroky se k nám blíží seriálová adaptace Percyho Jacksona. Ale nebude to jediná série o řecké mytologii, která se k nám v brzké době přiřítí. V přípravě je totiž také netflixový seriál Kaos, který si na slavnou mytologii posvítí s trochou humoru. V něm jednoho dne olympský král Zeus zjistí, že má vrásku. Přirozeně si začne se zděšením myslet, že to znamená konec světa. A svým způsobem má také pravdu. Ve stejnou dobu se ve světě smrtelníků objeví šest hrdinů, mezi kterými je určité tajemné pouto. Všichni jsou také součástí pradávného proroctví. Odhalí pravdu o bozích a o tom, co vlastně dělají lidem? A pokud ano, dokážou je vůbec zastavit? Očekávat tak můžeme temně komediální seriál ze současnosti, který bude zkoumat například témata genderové politiky, moci a života v podsvětí.

I přestože projekt je stále poměrně čerstvý, už známe jméno herečky, která ztvární jednu z hlavních postav. Tou bude Aurora Perrineau, který se zatím objevila ve filmech jako Hříčky přírody, Pasažéři a Vadí nevadí. Objeví se také ve čtvrté řadě slavného sci-fi seriálu Westworld. Zatím však není známo, koho přesně má herečka v připravovaném projektu ztvárnit.

Hlavní scenáristkou se stala Charlie Covell, která nejvíce proslula díky psaní scénáře k seriálu The End of the F***ing World z roku 2017. Má za sebou taktéž komediální drama Dokud nás smrt nerozdělí z roku 2015, které natočila Chanya Button. O režii určitých epizod by se také měla postarat Georgi Banks-Davies, která zrežírovala seriál I Hate Suzie z roku 2020. 

Celý seriál by měl mít osm epizod, přičemž natáčet by se mělo ve Velké Británii a Španělsku. Mezi hlavní producenty seriálu patří Charlie Covell, Katie Carpenter, Harry Munday a Nina Lederman. Na oficiální datum premiéry si však budeme muset počkat.