Disney+ vydalo další krátký trailer druhé řady seriálu The Mandalorian pro všechny, kteří už urgentně potřebují duševní očistu skrze pohled na Baby Yodu. Toto ztělesnění roztomilosti a vesmírný lovec v nové sezóně opět pokračují v nebezpečné cestě napříč galaxií, během níž společně čelí nepřátelům v éře rozpadu Impéria.

Nový „special look“ však nenabízí oproti oficiálnímu traileru výrazně lepší vhled do dalšího dobrodružství Mandaloriana, naopak se spíše jedná o jeho osekanou verzi. Společně s ní ale uniklo několik nových informací, spekulací a oficiálních obrázků pro skalní fanoušky Star Wars tématiky. Tvůrci druhé série slibují, že se právě těmto fanoušků vrátí jejich oblíbené postavy. Údajně se mohou těšit na Temuera Morrisona, který se znovu ukáže v roli ikonického lovce odměn Boba Fetta, jenž se objevil například v druhé epizodě Star Wars s podtitulem Klony útočí (2002).

Přečtěte si také: První trailer série The Acolyte láká na mysteriózní thriller v kulisách Star Wars

V nových dílech Mandaloriana se fanoušci mohou těšit také na postavy Bo-Katan Kryzeové a Ahsoky Tano, které opustí svět animovaného filmu a vhrnou se do živé akce. Spekuluje se také o tom, že by podobný osud mohl potkat také postavu Sabine Wrenové

Na potvrzení či vyvrácení těchto spekulací si však budeme muset ještě chvíli počkat. Americkému publiku se proslulá planeta Tatooine otevře již 30. října 2020. Čeští fanoušci se nicméně budou muset obrnit trpělivostí do doby, než se platforma Disney+ objeví i ve zdejších končinách. Už teď je ale jisté, že studio Lucasfilm vytváří zázemí pro vesmírné rebely. Proto by nebylo velké překvapení, kdybychom viděli Sabine Wrenovou znovu bojovat po boku svých kolegů Mandalorianů.