Nový fan art pro film The Batman nám zprostředkovává detailní pohled na Batsuit Roberta Pattisona. Od vydání filmu nás dělí více než rok, ale přesto je to bezesporu jeden z nejočekávanějších superhrdinských filmů nadcházejících let. Samozřejmě ze začátku spoustu lidí překvapil výběr herce jehož nejznámějším filmem je Stmívání, jenž je často terčem posměchu. Od té doby však získal mnoho fanoušků a spousta lidí se těší na jeho herecký výkon. Jestli stále pochybujete, vyzkoušejte filmy Dobrý časy nebo Maják. Pattinson rozhodně není špatný herec.

Podle Matta Reevese, režiséra snímku by se tentokrát mělo jednat o samostatný příběh, který se více zaměří na Batmanovu detektivní stránku. Z filmového plátna to není někdy úplně zjevné, ale Batman je jeden z nejchytřejších lidí DC univerza a nejlepší detektiv na světě. Od toho je nakonec i odvozen původní název DC, tedy Detective comics. Toho bychom se měli ve filmu konečně dočkat. A náš netopýří muž by nebyl ničím bez známých postav. Objeví se Catwoman (Zoë Kravitz), Alfred (Andy Serkis), a Jim Gordon (Jeffrey Wright).

Přečtěte si také: Batman, Shazam a Flash mají nová data premiéry. Proč půjde Flash do kin o měsíc dřív?

Co si získalo větší pozornost než samotný Pattinson je design nového obleku. Fanoušci vášnivě diskutovali o novém Batsuitu a vášnivě spekulovali o tom jak by mohl vypadat. Nejlépe se toho zhostil William Gray, který na svém Instagramu zveřejnil svůj fan art. Kompletní obraz poskládal ze všech dostupných zdrojů. Můžeme si tak dopřát nezkalený pohled na jeho brnění i řadu gadgetů.

Filmu bychom se měli dočkat někdy v červnu příštího roku.